6 veelvoorkomende oorzaken van vocht in de kelder en hoe deze te verhelpen

veelvoorkomende

# 1. Een interne waterlekkage

Dit lijkt misschien een goed idee, maar u moet altijd eerst controleren op interne lekken wanneer u de oorzaak van vocht in uw kelder probeert te achterhalen. Een waterlek kan op veel plaatsen komen: een douche, een gootsteen, een toilet, een wasmachine, een vaatwasser, een slechte pijp, om er maar een paar te noemen. Soms, als het vocht in uw kelder zich aan het plafond of de muren onder een badkamer of keuken bevindt, is een waterlek in de binnenruimte de schuld. Zoek waar het vocht zich bevindt en bepaal of er iets in dat gebied lekt.

waterlekkage

Hoe het te verhelpen:

een interieurlek is meestal een van de gemakkelijkste problemen om op te lossen. Herstel gewoon het lek (of laat een loodgieter het voor u verzorgen) en met een beetje geluk, dat was de oorzaak van het vocht, en het zal voorgoed verdwijnen.

# 2. Ineffectieve beoordeling

Regen of grondwater komt vaak in kelders terecht vanwege een slechte beoordeling. De grond rond uw fundering moet weglopen van het huis, niet ernaartoe. Als het in de verkeerde richting wegloopt, zal het water zich ophopen tegen uw fundering en uiteindelijk zijn weg naar binnen vinden. Dit gebeurt vaak als het vuil rond uw foundation niet goed wordt verdicht. Terwijl het vuil zich nestelt, verandert de helling en stroomt het water naar uw huis in plaats van er vandaan.

Hoe het te verhelpen:

bouw het vuil rond uw fundering op en creëer een helling die verder van het huis gericht is. Dit zou minimaal één inch per voet moeten zijn, voor ten minste 6 voet.

# 3. Ontbrekende of defecte dakgoten en regenpijpen

Het doel van dakgoten en regenpijpen is om regenwater weg te leiden van de fundering van uw huis. Als die dakgoten en regenpijpen ontbreken of niet goed werken, wordt regenwater vaak naar uw fundering geleid. Terwijl het water naar uw huis loopt, kan het zich ophopen in de grond eromheen. Als water zich rond uw fundering ophoopt, is de kans groot dat het zijn weg vindt naar uw kelder.

Hoe het te verhelpen:

overweeg om dakgoten toe te voegen als er al geen goten zijn. Er moet minimaal 1 regenpijp worden geplaatst per elke 50 ft. Van De Dakrand. Verlengstukken moeten op alle regenpijpen worden geplaatst, waarbij water ten minste 4 ft. Weg van de stichting. Bestaande dakgoten moeten regelmatig worden schoongemaakt om ervoor te zorgen dat ze goed werken.

# 4. Slechte (of ontbrekende) afvoer van tegels en put

Veel huizen hebben geen ondergronds afvoersysteem. Kelders in oudere huizen waren vaak niet bedoeld als bewoonbare ruimte, dus een afvoersysteem onder de vloer was niet nodig. Meer moderne huizen met een afvoersysteem ondervinden vaak problemen met hun systeem. Dit kan variëren van een verstopte leiding, een kapotte verbinding of een kapotte pomppomp.

Veelvoorkomende

Hoe het te verhelpen:

Helaas zijn problemen met uw ondergrondse afvoersysteem, of het toevoegen van een systeem waar er geen was, een veel serieuzer project dan sommige van de bovengenoemde oplossingen. Als u denkt dat dit uw probleem is, kunt u het beste de professionals inschakelen. Het omvat het opgraven van uw vloer en het toevoegen van een afvoersysteem, wat leidt tot een pomp die al het vocht verdrijft. Het bouwen of repareren van een ondergronds afvoersysteem is een complexe taak die het beste kan worden overgelaten aan experts met tools en kennis om de klus de eerste keer goed te doen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *